Over ons

Fortuna Geluid- en Lichtverhuur:

Topmerken bepalen de sfeer van elk feest. Of het nu gaat om een examenfeestje, een bruiloft of een leuk zomerpartijtje in de tuin, muziek en licht heb je er zeker bij nodig. En die kunnen dan maar beter van de allerbeste kwaliteit zijn. Bij Fortuna Geluid- en Lichtverhuur aan de melkweg 8a in Doetinchem ben je aan het juiste adres. Hier kun je complete dj-sets huren, maar ook lichteffecten als lasers en spiegelbollen.

Naast de verhuur verzorgt Fortuna ook de verkoop van dit topmateriaal en het wordt, indien gewenst, deskundig gemonteerd. Voor verenigingen kan Fortuna Geluid- en Lichtverhuur binnen 24 uur op maat zorgen voor de beste muziek in de kantine. Ook voor presentaties heeft Fortuna een set op maat klaar. Voor bands en drive-in shows zijn materialen te koop van FBT Pro. Maar je vindt bij Fortuna Geluid- en Lichtverhuur ook zwaailichten, LED-verlichting en sneeuw-, bellenblaas- en rookmachines.

Bij Fortuna is alles van Pioneer te bestellen. En natuurlijk is de garantie goed geregeld. Kom ook eens kijken bij de proefopstelling aan de Logistiekweg 20-30 in Doetinchem.